Ohjeet liikuntarahalla maksamiseen

Liikuntarahalla maksaminen

Jäsenyysmaksuja voit liittymisen jälkeen maksaa Smartumilla, ePassilla tai ​​​​​​​Edenredillä palveluntarjoajien verkkopalveluiden tai sovellusten kautta. Liikuntasaldon käsittelyaika on 1-2 viikkoa eli siirrä saldoa viimeistään 2 viikkoa ennen laskun eräpäivää. Mikäli lasku on lähetetty ennen saldon käsittelyä, hyvitys siirtyy seuraavan kuukauden laskutukseen. Otamme vastaan maksuja vain mobiili- tai verkkomaksuina, eikä esim. seteleillä ole mahdollista maksaa. Huomioithan että jäsenyytesi tulee olla aktiviinen siirtääksesi liikuntaetua Power Gym Kouvolalle, jotta voimme kohdistaa saldoa jäsenyyteesi.

Ohjeet jäsenyyden maksamiseen liikuntarahalla:

  1. Kirjaudu liikuntaetujen tarjoajan verkkopalveluun tai sovellukseen.
  2. Etsi palvelun käyttöpaikoista Power Gym Kouvola
  3. Määritä haluamasi maksettava summa. (Voit siirtää kerralla saldoa useamman kuukausimaksun edestä, jolloin lataamaasi saldoa käytetään tuleviin jäsenmaksuihisi niin kauan kun saldoa riittää.)
  4. Saamme siirrosta automaattisen kuittauksen, jonka käsittelemme 1-2 viikon kuluessa. Siirtämäsi saldo kohdistuu automaattisesti seuraavaan laskutettavaan jaksoon käsittelyajan jälkeen.

Vuosikortin, määräaikaisen- tai kertakortin maksaminen liikuntarahalla:

Mikäli haluat ostaa vuosikortin tai muun määräaikaisenkortin tai kertakortin, voit maksaa suoraan verkkokaupassa Smartumilla tai ePassilla. Mikäli liikuntarahaa ei ole tarpeeksi, loppusumman voit maksaa muulla maksuvaihtoehdolla. Mikäli käytössäsi on Edenred, maksu tapahtuu seuraavasti,

  1. Kirjaudu Edenred verkkopalveluun tai sovellukseen.
  2. Etsi palvelun käyttöpaikoista Power Gym Kouvola
  3. Määritä haluamasi maksettava summa ja lisää viestikenttään mihin haluatte oston käyttää tai lähettäkää siitä meille erillinen viesti. Näin tiedämme lisätä teille oikean tuotteen
  4. Saamme siirrosta automaattisen kuittauksen, jonka käsittelemme sen. Teille tulee kuitti sähköpostiin kun liikuntaraha on meillä käsitelty.
    Mikäli et ole vielä käynyt meillä, muistathan käydä rekisteröitymässä meille!