tietoa laskutuksesta SEKÄ LIIKUNTARAHAN KÄYTÖSTÄ

​​​​​​​
Ohje E-laskulla maksamiseen

Laskutuksemme toimii ensisijaisesti E-laskuna. Tekemällä E-lasku sopimuksen, säästät myös laskutuslisän (paperilasku 5eur - sähköpostilasku 3eur). Sinun tulee hyväksyä Power Gym Kouvola E-laskuttajaksi omassa verkkopankissasi jonka jälkeen voit valita E-laskutukselle automaattisen hyväksynnän päälle, näin maksut veloitetaan automaattisesti tililtäsi eikä sinun tarvitse erikseen hyväksyä säännöllistä laskua.
Yksilöintitietonasi toimii asiakasnumerosi, näette sen saamastasi laskusta.
​​​​​​​Mikäli sinulla tulee kysyttävää E-laskutuksesta, suosittelemme ottamaan yhteyttä omaan pankkiisi.

Mikä on E-lasku?

E-lasku on sähköisessä muodossa verkkopankkiin saapuva lasku. E-lasku on helpoin ja vaivattomin tapa maksaa laskuja, e-lasku sisältää samat tiedot kuin paperinen lasku. Se on sähköinen lasku, joka eroaa paperilaskusta vain toimitustavan puolesta. Voit asettaa E-laskulle automaattisen hyväksynnän jolloin sinun ei tarvitse erikseen hyväksyä laskua vaan laskut veloitetaan automaattisesti tililtäsi.


LIIKUNTASETELIT

Ohje liikuntarahalla maksamiseen

Meillä käy Smartum, E-passi, Edenred, Eazybreak, Tyky sekä Virike.
Epassilla sekä Smartumilla voit maksaa suoraan verkkokaupan kassalla!
Sähköisten liikuntatuotteiden käyttö onnistuu kätevästi palveluntarjoajan verkkopalvelussa. Valitsette käyttöpaikan
Power Gym Kouvola ja syötätte haluamanne summan meille. Meille tulee automaattisesti kuitti suorituksestasi. Saatte vahvistusviestin sähköpostitse kun tapahtuma on meillä käsitelty. Käsittelyaika on max.1-2 viikkoa.

Liikuntarahan käytämme laskujen maksuun. Voitte ladata kerralla suuremman summan niin maksamme tulevia maksuja jo etukäteen ja teille tulee jäsenyyslasku vasta sitten kun koko summa on käytetty.

Mikäli haluat kohdistaa liikuntarahan esimerkiksi tarjoukseen tai johonkin muuhun kun voimassaolevan jäsenyyden laskujen maksuun, ilmoitathan mihin haluat liikuntarahan kohdistaa ottamalla meihin yhteyttä mobiilisovelluksen "Tuki" painikken kautta tai alla olevan "Ota yhteyttä" painikkeen kautta