Usein kysyttyä

Missä Power Gym sijaitsee?

Kouvolassa Power Gymin löytää Kouvolan ja Kuusankosken välistä, hyvien kulkuyhteyksien varresta, osoitteesta Tommolankatu 18, 45130 Kouvola, samoissa tiloissa toimii Motonet tavaratalo. Meillä on riittävästi parkkitilaa

Voinko tutustua Power Gymiin ennen kuin päätän jäsenyydestä?

Kyllä voit, lataa vain POWER GYM -App puheliimeesi ja lunasta ilmainen tutustumiskäynti. POWER GYM -App toimii nyt salikortinasi.

Kun liityn asiakkaaksi, milloin pääsen treenaamaan?

Voit hankkia asiakkuuden helpoiten lataamalla puheliimesi POWER GYM -App sovelluskaupasta ja valitse sovelluksesta haluamasi jäsenyys sen jälkeen Power Gym App toimii salikorttina ja pääset treenamaan vaikka heti.

Jos ostan verkkokaupasta kerta käynnin tai 10x kortin, pääsenkö heti treenaamaan?

Kyllä pääset Voit hankkia kertakäynnin tai 10x kortin tai minkä tahansa jäsenyyden helpoiten lataamalla puheliimesi POWER GYM -App sovelluskaupasta ja valitse sovelluksesta haluamasi jäsenyys sen jälkeen Power Gym App toimii salikorttina ja pääset treenamaan vaikka heti.

Voinko maksaa käteisellä tai liikuntaeduilla?

Jäsenyydet pystyy maksamaan sähköisesti verkkopankin kautta tai sitten luottokorttia tai e-laskua käyttäen. Emme ota vastaan käteismaksuja.
Meillä voit maksaa seuraavilla liikuntaeduilla
Smartum, e-passi ja Tyky- sekä Virike-setelii, Edenred sekä Eazybreak

Sähköisten liikuntatuotteiden käyttö onnistuu niin, että valitsette käyttöpaikan Power Gym Kouvola ja syötätte haluamanne summan meille.

Liikuntasetelelillä tai vastaavalla palvelulla maksettaessa maksun käsittelyaika on 1-2 viikkoa riippuen maksutavasta.
Avoinna olevia laskuja ei voi maksaa vaan maksu vähennetään aina tulevista maksuista.

Onko Power Gymillä ikärajaa?

Alaikäraja on 15vuotta. Ja muistathan, että jokaisella Power Gymissä treenaavalla pitää olla oma henkilökohtainen jäsenkortti.

Alaikäinen voi liittyä verkkosivuilta jäseneksi huoltajan yhteystiedoilla ja ilmoittaa sitten meille sähköpostilla kouvola@powergym.fi osoitteeseen alaikäisen käyttäjäntiedot sotuineen, niin lisäämme ne järjestelmään.

Voinko pitää taukoa Power Gymin jäsenyydestä?

Tauotus on mahdollista vain raskauden, armeijan tai vakavan sairauden takia. Lisätietoa saat sähköpostin kautta kouvola@powergym.fi

Mitä jos hävitän kulkutunnisteen?

Näin ikävästi jos pääsee tapahtumaan, niin ota heti yhteys sähköpostilla osoitteeseen kouvola@powergym.fi Näin saamme kortin kuoletettua ja saat uuden kortin kadonneen tilalle, tästä veloitamme 10euroa tai voit ladata puhelimeesi ilmaisen POWER GYM -App mobiilisovellluksen ja käyttää sitä salikorttina!

Voinko tulla yhdessä ystävän kanssa treenaamaan?

Tottakait pyydä ystävää lataamaan POWER GYm -App mobiilisovellus puhelimeensa josta hän voi lunastaa ilmaisen tutustumiskäynnin salille, App toimii tämän jälkeen salikorttina. Meillä on myös aina KAVERIKAMPANJA. Saat jokaisesta salimme asiakkaaksi liittyvästä ystävästä 4viikkoa ilmaista saliaikaa itsellesi, kun ystävä lunastaa jäsenyyden pyydä häntä kirjoittamaan suosittelija kohtaan sinun nimi näin saat edun itsellesi.
Jäsenyyden ystävä voi lunastaa helposti POWER GYM -appin kautta.

Olen uusi jäsen kuntosalilla, saanko harjoitteluun apua?

Kyllä saat, meillä kaikki asiakkaat saavat ilmaisen laiteopastuksen sekä treeniohjelman ja näin päset heti alkuun tehokkaasti ja turvallisesti. Kun liityt salimme asiakkaaksi, valmentajamme ottaa sinuun yhtyeyttä ja sopii tapaamisen.

Onko Power Gymillä mahdollisuutta saunomiseen?

Meillä ei ole mahdollisuutta saunaan, koska sali on avoinna 24/7 ja henkilökuntaa ei ole aina paikalla.

Miten voin irtisanoa jäsenyyteni?

Muistathan että irtisanomisaikamme on 1 laskutusjakso (n.4vko)