Usein kysyttyä

Missä Power Gym sijaitsee?

Kouvolassa Power Gymin löytää Kouvolan ja Kuusankosken välistä hyvien kulkuyhteyksien varrelta, osoitteesta Tommolankatu 18, 45130 Kouvola. Samoissa tiloissa toimii Motonet tavaratalo.
Meillä on varmasti riittävästi parkkitilaa ja parrkitilat ovat asiakkaillemme ilmaisia.


Voinko tutustua Power Gymiin ennen kuin päätän jäsenyydestä?

Kyllä voit, lataa vain POWER GYM -App puhelimeesi ja lunasta sovelluksesta esimerkiksi kertakäynti tai vaikka edullinen tutustumisviikko.
POWER GYM -App toimii nyt salikorttinasi.


Kun liityn asiakkaaksi, milloin pääsen treenaamaan?

Voit hankkia asiakkuuden helpoiten lataamalla puhelimeesi POWER GYM -App sovelluskaupasta ja valitse sovelluksesta haluamasi jäsenyys, jonka jälkeen Power Gym App toimii salikorttinasi ja pääset treenamaan vaikka heti.


Jos ostan verkkokaupasta kerta käynnin tai 10x kortin, pääsenkö heti treenaamaan?

Kyllä pääset! Voit hankkia kertakäynnin tai 10x kortin tai minkä tahansa jäsenyyden helpoiten lataamalla puhelimeesi POWER GYM -App sovelluskaupasta ja valitse sovelluksesta haluamasi jäsenyys jonka jälkeen Power Gym App toimii salikorttinasi ja pääset treenamaan vaikka heti. Jäljellä olevat käyntikerrat näet helposti sovelluksesta.


Voinko maksaa käteisellä tai liikuntarahalla?

Liikuntarahalla maksaminen onnistuu kyllä

Lue lisää tästä!

Sähköisten liikuntatuotteiden käyttö onnistuu niin, että valitsette käyttöpaikaksi Power Gym Kouvola ja syötätte haluamanne summan.

Liikuntaseteleillä tai vastaavalla palvelulla maksettaessa maksun käsittelyaika on 1–2 viikkoa riippuen maksutavasta. Avoinna olevia laskuja ei voi maksaa liikuntaeduilla, vaan maksu vähennetään aina tulevista maksuista.


Onko Power Gymillä ikärajaa?

Alaikäraja on 15vuotta. Muistathan, että jokaisella Power Gymissä treenaavalla pitää olla oma henkilökohtainen jäsenkortti.

Alaikäinen voi liittyä verkkosivuilta jäseneksi huoltajan yhteystiedoilla, liittymisen jälkeen meille tulee ilmoittaa sähköpostilla (kouvola@powergym.fi) alaikäisen käyttäjän tiedot henkilötunnuksineen.


Voinko pitää taukoa Power Gymin jäsenyydestä?

Tauotus on mahdollista vain raskauden, armeijan tai vakavan sairauden takia. Lisätietoa saat sähköpostin kautta kouvola@powergym.fi


Mitä jos hävitän kulkutunnisteen?

Jos näin ikävästi pääsee tapahtumaan, niin ota heti yhteys sähköpostilla osoitteeseen kouvola@powergym.fi. Näin saamme kulkutunnisteen kuoletettua ja saat uuden tunnisteen kadonneen tilalle, uudesta tunnisteesta veloitamme 10 euroa tai voit ladata puhelimeesi ilmaisen POWER GYM -App mobiilisovellluksen ja käyttää sitä salikorttina!


Voinko tulla yhdessä ystävän kanssa treenaamaan?

Tottakai! Pyydä ystävääsi lataamaan POWER GYM -App mobiilisovellus puhelimeensa, josta hän voi lunastaa vaikka kertakäynnin salille, App toimii tämän jälkeen salikorttina. Meillä on myös aina KAVERIKAMPANJA. Saat jokaisesta salimme asiakkaaksi liittyvästä ystävästä 4 viikkoa ilmaista saliaikaa itsellesi. Kun ystävä lunastaa jäsenyyden pyydä häntä kirjoittamaan suosittelija kohtaan sinun nimesi näin saat edun itsellesi. Jäsenyyden ystäväsi voi lunastaa helposti POWER GYM -appin avulla.


Olen uusi jäsen kuntosalilla, saanko harjoitteluun apua?

Kyllä saat! Lunasta vain ostosta tehdessä ilmainen treeniohjelma ja mikäli tarvitset apua ohjelman tekniikoissa ja laitteiden opastuksessa valitse 9.90euroa maksava laiteopastus ostostasi tehdessä.


Miten voin irtisanoa jäsenyyteni?

Irtisanoutuminen onnistuu ainostaan täyttämällä irtisanoutumislomake.
Irtisanoutuminen onnistuu helposti klikkaamalla alla olevaa linkkiä.