Toni lipsanen

Haluan kohdata jokaisen asiakkaan ja rakentaa yhdessä heidän kanssaan juuri heille sopivan valmennuksen

Ikä 31

Koulutus

  • 2014 Hyvinvointivalmentaja
  • 2016 Kuntosalivalmentaja
  • 2017 Personal Trainer
  • 2019 Kuntosaliharjoittelun ohjelmoinnin asiantuntija
  • 2019 Urheilupsykologian perusteet
  • 2021 Valmentajan ammattitutkinto

Kiinnostukseni urheilua kohtaan ja haaveet ammatista sen ympärillä alkoi rakentua varmasti jo ala-asteikäisenä kun parhaimmillani harrastin kuutta eri lajia samaan aikaan. Ravintola-alan koulutuksen ja viiden vuoden ravintolakokkina työskentelyn jälkeen olin varma siitä, että urheilu, hyvinvointi ja toisten auttaminen ovat asioita, joiden ympärille haluan lähteä rakentamaan omaa yritystä ja elämäntapaa.


Vuodesta 2014 asti olenkin paiskinut ahkerasti töitä kasvattaen koko ajan tietojani, taitojani ja asiakaskuntaa. Aion ehdottomasti jatkaa itseni kehittämistä erilaisilla kursseilla ja kirjoja lukemalla. Tälläkin hetkellä kehitän itseäni opiskelemalla Valmentajan ammattitutkintoa Suomen Urheiluopistolla, Vierumäellä.


Monipuolinen urheilutausta ja kyky tulla ihmisten kanssa toimeen on ehdottomasti suurimmat vahvuuteni tällä alalla. Haluan kohdata jokaisen asiakkaan ja rakentaa yhdessä heidän kanssaan juuri heille sopivan valmennuksen, oli se sitten yksittäisiä harjoituksia ja ruokavalioita tai pidempää elämäntaparemonttia. Tyytyväiset asiakkaat ja onnistumiset motivoivat, enkä pelkää ottaa haasteita vastaan, vaikka urheilulaji olisikin minulle vielä tuntemattomampi.