USKALTAAKO SALILLE MENNÄ, NÄIN KORONA AIKANA?

Onko kuntosalilla turvallista urheilla kysymys pyörii monella mielessä...

Moni kysyy onko kuntosalit turvallinen paikka urheilla näin Koronan aikana ja sitä miettii myös monet meidän asiakkaat. Vastaus on että kyllä on!

Suurin kiitos siitä meidän asiakkaille jotka puhdistavat laitteita ennen ja jälkeen käytön, huolehtivat omasta hygieniasta eikä salille olla koskaan tultu kipeänä oli Koronaa tai ei.

Kuntosalimme on Suomen suurimpia keskuksia ja salilla on äärimmäisen helppo pitää riittävät ja väljät turvaetäisyydet kanssa treenaajiin, kulku salille tapahtuu oman sovelluksen kautta ja ovet avautuvat automaattisesti ja pukuhuoneet ovat suunniteltu ilman ovia eikä näin turhia kosketuksia ovenkahvoihin tarvitse tehdä, laitteet on sijoiteltu väljästi jotta turvaetäisyydet varmasti ovat riittävät. ilmanvaihtomme on nyt poikkeusaikoina äärimmilleen viritetty ja emme pyöritä ilmaa salilla vaan salin ilma vaihtuu kokonaan 10minuutissa! Kuntosalimme on pinta-alaltaan 1600m2 suuruinen ja jopa 7metriä korkea, joten ilma ei varmasti salilta lopu kesken. Salilta löydät niin käsidesit kun myös laitedesinfiointi välineitä ympäri salia. Kuntosalilla muistutetaan asiakkaita huolehtimaan hygieaniasta ja puhdistamaan laitteita myös kuulutuksin ja tiedoituksin

Hygienia ohjeistus

OHJEISTUSTA PÄIVITETÄÄN JATKUVASTI TARPEEN MUKAAN.

Tarkista asiakasmäärä

Näet laskurin avulla realiaikaisen asiakasmäärän Power Gym Kouvolan salilla.

Lue lisää