Jesse Sipola

Olemuksellani pyrin inspiroimaan asiakkaitani yhä parempiin
suorituksiin jotta saavuttaisimme halutut tavoitteet

Moi. Mä olen Jesse Sipola, yrittäjä sekä yksi Power Gymin personal trainereista.

Vaikka olen ulkoiselta habitukseltani tatuoitu ja omaan lihaksia, ei se anna täyttä kuvaa minun todellisesta luonteestani. Luonteeltani olen rauhallinen, ystävällinen ja välittävä, tulen myös hyvin toimeen ihmisten kanssa. Valmentajana olen vaativa mutta myös rento, kuuntelen asiakkaan näkemyksiä ja pyrin tekemään valmennuksesta mahdollisimman mieluisan kokemuksen. Olemuksellani pyrin inspiroimaan asiakkaitani yhä parempiin
suorituksiin jotta saavuttaisimme halutut tavoitteet. Autan myös mielelläni jokaista joka minulta päätyy kysymään neuvoa salilla, joten älä pelkää kysyä apua! Mä olen paikalla niin itseäni, kuin myös teitä varten.

Tässä vähän taustatietoa minusta ja matkastani kuntosaliharrastuksen
parissa.

Harrastukseni kuntosalin parissa sai alkunsa jo ammattikoulussa kun kämppikseni vanhempi pikkuserkku pyysi minut mukaansa salille. Olin itse melkoisen ulapalla siinä vaiheessa oikeanlaisista liikkeistä, tekniikoista puhumattakaan. Fysiikaltani olin langanlaiha eikä lihasta ollut erityisemmin. Onnekseni sain hyvää opetusta ystävältäni useiden salikäyntien aikana lajin pariin, saatiin jopa kehitystäkin olosuhteisiin nähden hyvin!

Kunpa vain minulle olisi myös opetettu oikein syömisen tärkeys. Ruokailuni eivät olleet optimoituja tulosten saamiseksi ja tämän takia kehitykseni ei ollut parhaalla mahdollisella tasolla salilla vietettyihin tunteihin nähden.

Tuloksia kuitenkin saatiin ruokailun epämääräisyydestä huolimatta, ja ennen pitkää opin syömään tarpeeksi maksimoidakseni lihaskasvun.

Tähän päivään mennessä minulla on kertynyt yli 12 vuotta rakkaan harrastuksen parissa ja takataskuun on jäänyt vuosien varrelta yhtä sun toista arvokasta niksiä. 2020 päätin että miksipä en tekisi tästä
harrastuksesta jotain vakavampaa, ehkä jopa ammatin itselleni. 2021 keväällä valmistuin personal traineriksi Fitfarmin koulutuksen kautta. Tätä ennen olin 2 vuotta legendaarisen Jari ”Bull” Mentulan valmennuksessa josta myös keräsin suuren määrän arvokasta tietoa ja käytännön taitoa.

Nyt haluan olla osa uusien aloittelevien, sekä kokeneidenkin kuntosaliharrastajien matkaa kohti henkisesti ja fyysisesti paremmin voivaa kehoa sekä mieltä. Koska hyvinvointi ei ole pelkkää fyysistä
työtä salilla kuten painojen nostoa, vaan myös ravinnon, levon ja kaiken muun elämään mahtuvan toimen synkronointia keskenään.

Oli tavoitteenasi sitten rakentaa lihasmassaa, pudottaa ylimääräisiä kiloja, oppia syömään tavoitteitasi tukien, aloittaa uusi harrastus salin parissa tai muuten vaan viedä hyvinvointiasi ja tekemistäsi parempaan
suuntaan, minä saatan olla juuri se oikea henkilö tukemaan sinua

Jesse Sipola
Personal Training Sipola
+358 40 823 3312
​​​​​​​jesse@ptsipola.com