USKALTAAKO SALILLE MENNÄ NYT?

Onko kuntosalilla turvallista urheilla näin Koronan aikana?

Moni kysyy onko kuntosalit turvallinen paikka urheilla näin Koronan aikana ja sitä miettii myös monet meidän asiakkaat. Vastaus on että kyllä on!

Suurin kiitos siitä meidän asiakkaille jotka puhdistavat laitteita ennen ja jälkeen käytön, huolehtivat omasta hygieniasta eikä salille olla koskaan tultu kipeänä oli Koronaa tai ei.

IHRSA, the 'International Health, Racquet & Sportsclub teetti 3kk mittaisen maailmanlaajuisen Korona tutkimuksen johon osallistui yhteensä 2873 kuntokeskusta ympäri maailmaa ja 3kk aikana salikäyntejä kirjattiin yhteensä 49.4miljoonaa. Yhtään Korona tartuntaa ei ole osoitettu kuntosalilta levinneeksi.

Power Gym Kouvola

Kuntosalimme on Suomen suurimpia keskuksia ja salilla on äärimmäisen helppo pitää riittävät ja väljät turvaetäisyydet kanssa treenaajiin, ilmanvaihtomme on nyt poikkeusaikoina äärimmilleen viritetty ja salilla ei pyöritetä ilmaa vaan sitä vaihdetaan jatkuvasti 9kuutiota sekunnissa nopeudella! Kuntosalimme on pinta-alaltaan 1600m2 suuruinen ja jopa 8metriä korkea, joten ilma ei varmasti salilta lopu kesken. Salilta löydät niin käsidesit kun myös laitedesinfiointi välineitä ympäri salia.

Me teemme kaikkemme jotta sinulla on turvallista treenata salillamme.

Hygienia ohjeistus

OHJEISTUSTA PÄIVITETÄÄN JATKUVASTI TARPEEN MUKAAN.

suosituimmat ajat

Tarkista milloin salilla on ruuhkaisinta