taru hostila

Totta vai Tarua

Kuka olen ja mitä teen?

Olen Hostilan Taru, energisen elämän asenteen omaava pienyrittäjä Kotkasta. Työkseni saan auttaa ihmisiä löytämään terveemmän ja hyvinvoivan elämän. Yritykseni Totta vai Tarua, Personal Training auttaa sinua tekemään tavotteistasi, Tarun avulla Totta.

Mikä sai sinut rupeamaan valmentajaksi

Omien unelmien kautta lähdin opiskelemaan Ravinto- ja Hyvinvointivalmentajaksi ja PT:ksi ja nykyisin saan työssäni auttaa ihmisiä. Niska-hartiaseudun ongelmien poistaminen, terveenpänä pysyminen ja energinen arki ovat asioita, joita minun kauttani saat.

Miten hoidat itseäsi ja mikä auttaa sinua jaksamaan arjen haasteissa?

Se, että saan tehdä sitä mitä haluan, auttaa valtavasti jaksamisessa. Unohtamatta elinvoimaisen ruuan ja liikunnan antamaa potkua ja energiaa, joilla pysyn terveenpänä! Nyt on menty 4 vuotta ilman ainuttakaan nuhakuumetta ja flunssaa. Mitenkö hoidan itseäni? Samoin kun opetan toisiakin, syön ja liikun terveyttä edistävällä tavalla ja lomailen silloin kun haluan :)

Miten sinut tavoittaa parhaiten?

Parhaiten minut tavoittaa kun soittaa tai laittaa viestiä puhelimeen. Työaikoja ei ole, eli vastaan aina tai soitan takaisin 9:00 – 21:00 välillä.
​​​​​​​

Ota yhteyttä

taru.hostila@gmail.com
045 6080403