naprapaatti Janne vakkari

Muista lihashuolto!...

Naprapaatti Janne Vakkari

Kiinnostus ihmiskehon anatomiasta ja toiminnasta

vei minut opiskelemaan koulutetuksi hierojaksi Porvoon Edupoliin, josta valmistuin vuonna 2012. Hierojan koulutuksen jälkeen minulla oli tavoitteena jatko-opinnot manuaalisen lääketieteen alalta. Aloitin naprapaatin opinnot 2014 Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulussa, josta valmistuin vuonna 2018.

Naprapatia on terveydenhuollon ammattitutkinto. Koulutettu naprapaatti on Terveyden-huollon Oikeusturvakeskuksen rekisteröimä ammattihenkilö, joka on suorittanut korkeakoulutasoisen (Doctor of Naprapathy, D.N.) tutkinnon joko Ruotsissa tai Yhdysvalloissa. Suomessa nelivuotinen naprapatian opintolinja käynnistyi vuonna 2000 Kymenlaakson ammattikorkeakoulussa.

Naprapaatti ohjaa potilaitaan aktiiviseen elämäntyyliin, johon tarpeen mukaan sisältyy myös vahvistavia, venyttäviä, mobilisoivia ja/tai rentouttavia harjoitteita. Naprapaatti tukee potilaitaan myös muissa tarvittavissa elämäntapamuutoksissa pitempiaikaisten hoitotulosten saavuttamiseksi sekä TULE-sairauksien ennaltaehkäisemiseksi.

Oli sitten kyseessä tuki -ja liikuntaperäinen ongelma tai ihan vain hieronnan tarve, ammattitaitoinen apu löytyy läheltä


Yhteystiedot:

janne(a)naprapaattivakkari.fi

041 463 1820

Toimipiste:

Power Gym Kouvola
Tommolankatu 18, Kouvola