heli ahvenainen

Kyse ei ole siitä kuka salilla treenaa koviten tai kuka treenaa kauiten vaan siitä kuka treenaa fiksuiten

Kenelle sinä sopisit valmentajaksi?

Kaikille ketkä ovat valmiita sitoutumaan ja noudattamaan piirulleen annettuja ohjeita, valmentajana olen varmasti vaativa, mutta lupaan että noudattamalla ohjeita tulet pääsemään varmasti tavoitteeseesi, oli sitten kyseessä painon pudotus, rasvanpoltto tai vaikka kisalavat.

Kauan olet itse harrastanut urheilua?

Olen urheillut koko ikäni, vetänyt ryhmäliikunta tunteja, juossut maratonia ja aina käynyt kuntosalilla.
Olen ollut hyvän ystäväni Jari "Bull" Mentulan kisavalmennuksessa noin 7vuotta lajina Bodyfitness jonka aikana olen kilpaillut niin Suomessa kun euroopassakin ja paras sijoitukseni onkin Suomenmestaruus -163cm vuonna 2016. Olen myös kouluttautunut Fitfarm Certified Personal Traineksi v.2014 ja tämän jälkeen jatkanut opiskeluita valmistuen Suomen Fitnessurheilun viralliseksi Fitness valmentajaksi v.2017. Toimin myös virallisena IFBB Tuomarina.


Mitä vinkkejä antaisit asiakkaille tavoitteiden saavuttamiseksi?

Treenaamalla fiksusti ja oikein pääsee tavoitteisiin eli kyse ei ole siitä kuka salilla treenaa koviten tai kuka treenaa kauiten vaan siitä kuka treenaa fiksuiten. Se mikä kenellekin on juuri oikea tapa päästä tavoittesiiin on minun työ, asiakkaan tehtävä on vain noudattaa annettuja ohjeita


Jos olet valmis sitoutumaan ja noudattamaan annettuja ohjeita, ota yhteyttä niin päästään varmasti tavoitteisiisi!